Grieperig of grieperig geweest?

Bestel online een zelfafnameset. Hiermee kun je thuis wat materiaal afnemen. Ons gecertificeerde laboratorium onderzoekt of je het nieuwe coronavirus hebt of hebt gehad. Binnen 2 werkdagen na ontvangst kun je de uitslag opvragen met een unieke inlogcode. Alle uitslagen worden door de arts-microbioloog geautoriseerd en zijn anoniem.

Wij gebruiken een betrouwbare laboratoriumtest.

Waarom Coronalab.eu?

Gecertificeerd laboratorium

Ons laboratorium is ISO gecertificeerd en door het RIVM gevalideerd als laboratorium voor SARS-CoV-2 diagnostiek.

Betrouwbaar testen

We sturen u een zelfafnameset op en doen een betrouwbare en gevalideerde test (PCR en ELISA) in ons laboratorium. We gebruiken CE-IVD gecertificeerde testen (en geen sneltesten).

~

Veilige uitslag

De uitslag wordt bekeken door de arts-microbioloog en via een beveiligde portal na 2 werkdagen met je gedeeld. Volledig anoniem!

Onze testen

Corona-NU test

Als je nu klachten hebt testen we of je momenteel het coronavirus bij je draagt (swab).

Corona-GEHAD test

Als je klachten hebt gehad testen we of je het coronavirus hebt gehad (bloedtest).

Nieuws

Nederlanders mogen toch naar Griekenland

Nederlanders mogen toch naar Griekenland

Griekenland heeft na kritiek van de Europese Commissie besloten om de lijst van landen uit te breiden. Nederlanders zijn vanaf 15 juni toch welkom in Griekenland. Schiphol staat als luchthaven wel op de lijst van risicogebieden. Dit betekent dat iedereen zich bij...

Lees meer
Onze travel service breidt zich uit met Dokter Tycho Visser

Onze travel service breidt zich uit met Dokter Tycho Visser

Ontmoet hierbij Dokter Tycho Visser, onze Travel Service arts in Amsterdam. Elke maandag, woensdag en vrijdag neemt hij verschillende Corona-testen af en staat hij mensen te woord. Sinds maart 2020 is Tycho afgestudeerd arts (VU Medisch Centrum). ‘Ook ik wil graag...

Lees meer

Over ons

Microbe&Lab beschikt over een ISO gecertificeerd laboratorium op het Sciencepark in Amsterdam. Ons laboratorium is door het RIVM gevalideerd als laboratorium voor SARS-CoV-2 diagnostiek.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van gecertificeerde medische testen. Deze wetenschappelijke kennis en ervaring gebruiken we ook voor www.coronalab.eu.