Amsterdam, 9 juni 2021 – Coronalab.eu sluit exclusieve deal met ANWB waarbij alle ANWB-leden voor €49 een PCR test met gratis reiscertificaat kunnen boeken. Zo helpen Coronalab.eu en de ANWB gezamenlijk reizigers veilig op weg deze zomer. 

Coronalab.eu is een samenwerking aangegaan met de ANWB om zo gezamenlijk reizigers op weg te helpen. ANWB leden profiteren van een speciaal ledentarief van €49,- voor een PCR-test bij Coronalab.eu inclusief internationaal erkend reiscertificaat. De PCR test is wereldwijd de meest geaccepteerde manier van testen op het gebied van reizen. Veel landen hebben op dit moment een inreisbeperking als onderdeel van de coronamaatregelen. Een negatieve PCR test met reiscertificaat is dan nodig om het land in te mogen reizen en, in sommige gevallen, verplichte quarantaine te vermijden.

Waar in eerste instantie in de gesprekken werd gesproken over het maken van een passend aanbod voor reizigers van de ANWB, is er gaandeweg gezamenlijk besloten dat er een scherp tarief moet komen voor álle leden van de ANWB. ‘Deze samenwerking is tot stand gekomen door intensief contact in het afgelopen jaar, de gesprekken waren daarbij vooral gericht op wanneer de reismarkt zich opent. Recent besloot de ANWB dat ze dit voordeel graag willen delen met ál hun leden. Daaruit is deze samenwerking tot stand gekomen. We zijn trots op deze exclusieve samenwerking’, aldus Koen Hilbrink, Head of Sales van Coronalab.eu.

“Recent besloot de ANWB dat ze dit voordeel graag willen delen met ál hun leden”

ANWB leden kunnen een speciale kortingscode ter beschikking gesteld krijgen. Dat kan bij een via de ANWB geboekte reis zijn, of via het ANWB lidmaatschap. Met deze kortingscode kunnen leden eenvoudig een test plannen in één van de 20 Coronalab.eu klinieken in Nederland.

Marjon Kaper, directeur Reizen van ANWB: ‘De ANWB is enorm verheugd dat stap voor stap de wereld weer open gaat. Wij zijn blij dat onze klanten en onze leden op reis kunnen. Dichtbij huis en ook verder weg. Per land wijken de voorwaarden af, zoals te zien is in ANWB Reiswijzer. Fijn dat wij onze boekers en leden via een ervaren en betrouwbare partij als Coranalab.eu de mogelijkheid bieden om de benodigde PCR-test inclusief een reiscertificaat te doen. Niets is fijner om onbezorgd de wereld te kunnen ontdekken’. 

De test kan eenvoudig ingepland worden op de website van Coronalab.eu. Na afname wordt het materiaal geanalyseerd in het eigen door het RIVM voor SARS-COV-2 geaccrediteerde laboratorium in Amsterdam. Hierdoor volgt de uitslag razendsnel: vandaag getest = vandaag uitslag.