Career

Microbe&Lab is een ISO gecertificeerd laboratorium op het Science park in Amsterdam. Ons laboratorium is door het RIVM gevalideerd als laboratorium voor COVID-19 diagnostiek. Ons bedrijf is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken.

Accountmanager

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het opzetten van offertes en het beheren van nieuwe klanten. Je werkt samen met het business development team en probeert de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze klanten…

Hoe we werken

Ons bedrijf wordt geleid door een Arts-Microbioloog. Samen met een team van wetenschappers op het gebied van medische microbiologie en infectieziekten werken we aan verschillende infectieziekten. Op dit moment staat COVID-19 centraal. Wil je ons team helpen om zo samen het coronavirus aan te pakken? Reageer dan nu! 

Basisarts en Verpleegkundigen (oproepbasis)

Wij zijn per direct op zoek naar basisartsen en verpleegkundingen (oproepbasis) in de regio Amsterdam en Breda die ons kunnen helpen bij het afnemen van swabs en serologische testen voor COVID-19. 

Analisten

Coronalab breidt sterk uit en is op zoek naar analisten voor ons laboratorium in Amsterdam. Heb je ervaring met RT-PCR, DNA/RNA isolatie, dataverwerking en ben je flexibel inzetbaar? Stuur dan een berichtje naar info@coronalab.eu. Een korte mail en CV is bij ons voldoende! 

Frontdeskmedewerker(s)

Coronalab groeit en voor een aantal locaties zijn we op zoek naar enthousiaste frontdeskmedewerkers. Onze frontdesk verwelkomt klanten en zorgt voor een goede administratieve afhandeling van de gegevens. Lijkt het je leuk om ons te helpen? Reageer dan met een korte mail naar info@coronalab.eu.

Interesse? Laat het ons weten via info@coronalab.eu. We nemen dan spoedig contact met je op.

Wat voor jou?

Wil jij graag voor Coronalab werken? Neem dan snel contact met ons op!