fbpx

Career

Microbe&Lab is een ISO gecertificeerd laboratorium op het Science park in Amsterdam. Ons laboratorium is door het RIVM gevalideerd als laboratorium voor COVID-19 diagnostiek. Ons bedrijf is altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken.

Basisarts en Verpleegkundigen (oproepbasis)

Wij zijn per direct op zoek naar basisartsen en verpleegkundingen (oproepbasis) in de regio Amsterdam, Zwolle, Breda en Alphen aan den Rijn die ons kunnen helpen bij het afnemen van swabs en serologische testen voor COVID-19.

Analisten

Coronalab breidt sterk uit en is op zoek naar analisten voor ons laboratorium in Amsterdam. Heb je ervaring met RT-PCR, DNA/RNA isolatie, dataverwerking en ben je flexibel inzetbaar? Stuur dan een berichtje naar info@coronalab.eu. Een korte mail en CV is bij ons voldoende! 

Wat voor jou?

Wil jij graag voor Coronalab werken? Neem dan snel contact met ons op!

Interesse? Laat het ons weten via info@coronalab.eu. We nemen dan spoedig contact met je op.

Hoe we werken

Ons bedrijf wordt geleid door een Arts-Microbioloog. Samen met een team van wetenschappers op het gebied van medische microbiologie en infectieziekten werken we aan verschillende infectieziekten. Op dit moment staat COVID-19 centraal. Wil je ons team helpen om zo samen het coronavirus aan te pakken? Reageer dan nu!