PCR test voor reizen naar Burkina Faso

Ga je op reis naar Burkina Faso? Een negatieve PCR test met verklaring is dan verplicht. Op deze pagina vind je meer informatie over de COVID-19 test die nodig is voor Burkina Faso. Plan eenvoudig een afspraak voor een PCR test voor Burkina Faso in één van onze klinieken in Nederland. Je ontvangt de uitslag inclusief reiscertificaat nog dezelfde dag

Code Oranje

Er zijn veel besmettingen met het coronavirus en er gelden restricties in dit land, informeer jezelf hier goed over.

Er kan bij thuiskomst in Nederland een quarantaineplicht en testverplichting gelden.

Voor je vertrek naar dit land moet je in de meeste gevallen een negatieve coronatest kunnen overleggen. Deze boek je gemakkelijk direct via onze tool.

Eisen Burkina Faso aan certificaat

Een negatieve PCR test met certificaat (non COVID verklaring) die niet ouder is dan 120 uur voor vertrek is verplicht. 

Kinderen

Kinderen vanaf 0 jaar moeten getest worden.

Verklaring indienen

Zorg dat je de verklaring van jouw PCR-status bij je hebt als je gaat reizen.

PCR test

€ 89,00

Aan de hand van de COVID-19 PCR test kunnen we bepalen of je nu besmet bent met het coronavirus.

  Inclusief Engels reiscertificaat
  Vandaag getest, vandaag uitslag
  RIVM/WHO gevalideerde testen
  23 klinieken in Nederland
  Geanalyseerd in eigen lab
  Eerste in NL met PCR certificaat
  Tienduizenden gingen je voor!

Coronatest voor Burkina Faso

Voor Burkina Faso is een COVID-19 PCR  test nodig met een negatieve uitslag. De verklaring mag niet ouder zijn dan 120 uur voor vertrek.

De situatie omtrent coronatesten voor Burkina Faso verandert per dag. Een actueel overzicht met alle eisen die een land stelt aan de coronatesten vindt u op de pagina van de International Air Transport Association (IATA). Deze organisatie houdt hier een overzicht bij van alle landen.

Coronatest noodzakelijk?

Op deze pagina informeren we u over COVID-19 tests voor reizen naar het buitenland. U moet zelf beoordelen of de coronatest voor uw specifieke reis en verblijfsduur noodzakelijk is. Mocht u vragen hebben dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

COVID-19 PCR test met prioriteit

Verschillende landen hebben een COVID-19 testen verplicht gesteld voor mensen die het land willen binnenkomen. Coronalab helpt reizigers met het aanbieden van COVID-19 testen die we met prioriteit analyseren. Hierdoor heb je altijd dezelfde dag de uitslag.

Hoe onze zorgprofessionals werken

Onze arts of verpleegkundige neemt wat slijm af middels een keel-en neusswab. Ons laboratorium analyseert het materiaal. De arts controleert de resultaten en maakt een certificaat dat jouw COVID-19 PCR status bevestigt. Dit certificaat wordt via beveiligd e-mail persoonlijk toegestuurd.

Wat is een coronatest?

Aan de hand van een coronatest bepalen we of je op dit moment het coronavirus bij je draagt. In landen met een inreisbeperking is dat nodig om verplichte quarantaine te vermijden. Er zijn verschillende manieren van testen. Voor reizen is de PCR-test vereist. Aan de hand van deze test bepalen we of het virus zich in de keel- of neusholte bevindt.

Voordat je op reis kunt moet je een negatieve PCR-test met medische gezondheidsverklaring kunnen overleggen. In sommige gevallen moet je deze al van tevoren opsturen.

Over Coronalab

Coronalab (Microbe&Lab) beschikt over een ISO gecertificeerd laboratorium op het Science park in Amsterdam. Ons laboratorium is goedgekeurd door het RIVM voor COVID-19 PCR testen.

Experts in infectieziekten

Ons bedrijf wordt geleid door een Arts-Microbioloog. Samen met een team van wetenschappers op het gebied van medische microbiologie en infectieziekten doen we veel onderzoek naar infectieziekten en we ontwikkelen, certificeren en produceren onze eigen CE-IVD gemarkeerde testen. Deze valideren en implementeren we in ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van gecertificeerde medische testen.

Snel resultaat nodig?

Bij ons krijg je altijd dezelfde dag de uitslag van je test. Meestal ontvang je de uitslag van en het COVID-19 PCR certificaat rond 23.00 uur, dit kan ook eerder zijn. Het certificaat wordt getekend door één van onze artsen.

Locaties

Je kan op diverse Coronalab.eu locaties in Nederland terecht voor een PCR test met reiscertificaat. Bekijk de testlocaties  en reserveer je afspraak in onze online boekingstool

Kosten

De kosten voor een test inclusief een certificaat zijn EUR 89,- per persoon. Dit bedrag betaal je vooraf in onze planningstool.

Hoe werkt de PCR test in de kliniek?

Je maakt een afspraak voor een test via onze planningstool. Onze arts of verpleegkundige zal materiaal bij je afnemen. Het materiaal wordt in ons laboratorium onderzocht. Je ontvangt altijd de uitslag en de COVID-19 PCR verklaring op dezelfde dag rond 23:00 uur. De verklaring wordt door onze arts opgesteld. Bij vragen neem je contact op via info@coronalab.eu.