Corona en reizen naar Marokko

Gaat u op reis naar Marokko en wilt u weten welke corona maatregelen er gelden? Hier vindt u meer informatie over de COVID-19 test die wordt aanbevolen voor Marokko. Er kunnen specifieke eisen van toepassing zijn zoals de geldigheid van de verklaring. U dient hier zelf goed naar te kijken.

N

PCR en serologietest worden door arts afgenomen

N

COVID-19 certificaat door reizigersgeneeskundig arts (LCR gecertificeerd)

N

Uitslag dezelfde dag rond 22.00 uur!

Welke test heb ik nodig om naar Marokko te reizen?

Hiervoor kiest u ons DUO-pakket (een PCR- en serologie test).

Zijn beide testen dus bij jullie mogelijk?

Ja, bij ons kan je een PCR- en serologische test laten uitvoeren.

Hoe nemen jullie de testen af?

Voor de corona PCR-test nemen wij een keel swab af en voor de serologietest wordt er vingerprikbloed afgenomen.

Wanneer ontvang ik de uitslag?

Dezelfde dag, voor 22:00 ’s avonds.

Kan ik telefonisch een afspraak maken?

Nee, dat is niet mogelijk, gebruik hiervoor onze agenda. Wij hebben namelijk persoonlijke gegevens nodig om het certificaat volledig te maken.

Op welke dagen en tijden kan ik bij jullie terecht?

Maandag t/m zaterdag tussen 08:30/09:00 en 12:00.

Kan ik voor meerdere mensen een afspraak inplannen?

Ja, maar je dient voor elk persoon dit apart in te plannen. Wij hebben namelijk gegevens van ieder paspoort nodig om de individuele certificaten in te vullen.

Hoeveel kost een test?

Voor volwassen kost de DUO test 185 euro. Voor kinderen onder de 18 jaar kost de DUO test 147,46 euro.

Coronamaatregelen Marokko

Voor Marokko is een COVID-19 PCR test met serologische test nodig. De verklaring die niet ouder is dan 48 uur om het land binnen te komen en quarantaine te vermijden. Let op: voor Marokko is een PCR + serologische (bloedtest) nodig.

De situatie verandert per dag. Een actueel overzicht met alle eisen die een land stelt aan de coronatesten vindt u op de pagina van de International Air Transport Association (IATA). Deze organisatie houdt hier een overzicht bij van alle landen.

Coronatest noodzakelijk?

Op deze pagina informeren we u over PCR-tests voor reizen naar het buitenland. U moet zelf beoordelen of de coronatest voor uw specifieke reis en verblijfsduur noodzakelijk is. Mocht u vragen hebben dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

COVID-19 PCR test met prioriteit

Verschillende landen hebben een COVID-19 testen verplicht gesteld voor mensen die het land willen binnenkomen. Coronalab helpt reizigers met het aanbieden van COVID-19 testen die we met prioriteit analyseren. Hierdoor heeft u, mits in de ochtend voor 11:30 uur getest, dezelfde dag de uitslag.

Hoe onze arts werkt

Onze arts neemt wat slijm af middels een swab (we passen de test toe die voor het land benodigd is, sommige landen eisen een andere test). Ons laboratorium analyseert uw materiaal. De arts controleert de resultaten en maakt een certificaat dat uw COVID-19 PCR status bevestigt. Dit certificaat wordt via beveiligd e-mail persoonlijk toegestuurd.

Over Coronalab

Coronalab (Microbe&Lab) beschikt over een ISO gecertificeerd laboratorium op het Science park in Amsterdam. Ons laboratorium is goedgekeurd door het RIVM voor COVID-19 PCR testen.

Experts in infectieziekten

Ons bedrijf wordt geleid door een Arts-Microbioloog. Samen met een team van wetenschappers op het gebied van medische microbiologie en infectieziekten doen we veel onderzoek naar infectieziekten en we ontwikkelen, certificeren en produceren onze eigen CE-IVD gemarkeerde testen. Deze valideren en implementeren we in ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van gecertificeerde medische testen.

Snel resultaat nodig?

Je kunt bij ons in de ochtend terecht (tot 11.30 uur) en hebt dezelfde dag rond 22.00 uur de uitslag met het COVID-19 PCR certificaat getekend door een van onze artsen.

Locatie travel clinic

Onze travel clinic voor reizigers bevindt zich op het Science Park 106 in Amsterdam. Je kunt ook terecht bij een van onze partner locaties in Nederland. Die zijn hier te vinden.

Kosten

De kosten voor een test inclusief een certificaat zijn Eur 149,95 per persoon. Dit bedrag kan per pin worden voldaan. Voor kinderen onder de 18 jaar betaal je per kind 25% minder.

Hoe werkt het testen?

U maakt een afspraak voor een test via onze planningstool. Onze arts zal materiaal bij u afnemen. Het materiaal wordt in ons laboratorium onderzocht. Als u in de ochtend wordt getest voor 11.30 uur, dan krijgt u de uitslag en de COVID-19 PCR verklaring dezelfde dag rond 22:00 uur. Onze arts verstrekt deze verklaring. Bij vragen neem contact op via info@coronalab.eu.