PCR test voor reizen naar Rwanda

Ga je op reis naar Rwanda? Een negatieve COVID-19 test met verklaring is dan verplicht. Op deze pagina vind je meer informatie over de COVID-19 test die nodig is voor Rwanda. Plan eenvoudig een afspraak in voor een PCR test voor Rwanda in één van onze klinieken in Nederland. Je ontvangt de uitslag inclusief reiscertificaat nog dezelfde dag.

Code Oranje

Er zijn veel besmettingen met het coronavirus en er gelden restricties in dit land, informeer jezelf hier goed over.

Er kan bij thuiskomst in Nederland een quarantaineplicht en testverplichting gelden.

Voor je vertrek naar dit land moet je in de meeste gevallen een negatieve coronatest kunnen overleggen. Deze boek je gemakkelijk direct via onze tool.

Vereisten Rwanda aan certificaat

Een negatieve PCR test of sneltest met certificaat (non COVID verklaring) die niet ouder is dan 72 uur voor vertrek is verplicht. 

Kinderen

Kinderen vanaf 5 jaar moeten getest worden.

Verklaring meenemen

Zorg dat je de verklaring van jouw test bij je hebt als je gaat reizen. 
Maximaal  48 uur voor vertrek moet je ook het Passenger Locator Form volledig ingevuld hebben.

PCR test

€ 89,00

Aan de hand van de COVID-19 PCR test kunnen we bepalen of je nu besmet bent met het coronavirus.

  Inclusief Engels reiscertificaat
  Vandaag getest, vandaag uitslag
  RIVM/WHO gevalideerde testen
  23 klinieken in Nederland
  Geanalyseerd in eigen lab
  Eerste in NL met PCR certificaat
  Tienduizenden gingen je voor!

Sneltest

€ 49,00

Met de COVID-19 antigeen sneltest heb je binnen 2 uur uitslag of je nu besmet bent

  Binnen twee uur uitslag
  RIVM/WHO gevalideerde testen
  Roche / Biosensor testen
  23 klinieken in Nederland
  Uitslag met Engels certificaat
  Door arts gecontroleerd

Coronatest voor Rwanda

Voor Rwanda is een COVID-19 PCR test met verklaring die niet ouder is dan 72 uur verplicht om het land binnen te komen en quarantaine te vermijden.

De situatie omtrent de coronatest voor Rwanda verandert per dag. Een actueel overzicht met alle eisen die een land stelt aan de coronatesten vindt u op de pagina van de International Air Transport Association (IATA). Deze organisatie houdt hier een overzicht bij van alle landen.

Coronatest noodzakelijk?

Op deze pagina informeren we u over COVID-19 tests voor reizen naar het buitenland. U moet zelf beoordelen of de coronatest voor uw specifieke reis en verblijfsduur noodzakelijk is. Mocht u vragen hebben dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

COVID-19 PCR test met prioriteit

Verschillende landen hebben een COVID-19 testen verplicht gesteld voor mensen die het land willen binnenkomen. Coronalab helpt reizigers met het aanbieden van COVID-19 testen die we met prioriteit analyseren. Hierdoor heb je altijd dezelfde dag de uitslag.

Hoe onze zorgprofessionals werken

Onze arts of verpleegkundige neemt wat slijm af middels een keel-en neusswab. Ons laboratorium analyseert het materiaal. De arts controleert de resultaten en maakt een certificaat dat jouw COVID-19 PCR status bevestigt. Dit certificaat wordt via beveiligd e-mail persoonlijk toegestuurd.

Wat is een coronatest?

Aan de hand van een coronatest bepalen we of je op dit moment het coronavirus bij je draagt. In landen met een inreisbeperking is dat nodig om verplichte quarantaine te vermijden. Er zijn verschillende manieren van testen. Voor reizen is de PCR-test vereist. Aan de hand van deze test bepalen we of het virus zich in de keel- of neusholte bevindt.

Voordat je op reis kunt moet je een negatieve PCR-test met medische gezondheidsverklaring kunnen overleggen. In sommige gevallen moet je deze al van tevoren opsturen.

Over Coronalab

Coronalab (Microbe&Lab) beschikt over een ISO gecertificeerd laboratorium op het Science park in Amsterdam. Ons laboratorium is goedgekeurd door het RIVM voor COVID-19 PCR testen.

Experts in infectieziekten

Ons bedrijf wordt geleid door een Arts-Microbioloog. Samen met een team van wetenschappers op het gebied van medische microbiologie en infectieziekten doen we veel onderzoek naar infectieziekten en we ontwikkelen, certificeren en produceren onze eigen CE-IVD gemarkeerde testen. Deze valideren en implementeren we in ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van gecertificeerde medische testen.

Snel resultaat nodig?

Bij ons krijg je altijd dezelfde dag de uitslag van je test. Meestal ontvang je de uitslag van en het COVID-19 PCR certificaat rond 23.00 uur, dit kan ook eerder zijn. Het certificaat wordt getekend door één van onze artsen.

Locaties

Je kan op diverse Coronalab.eu locaties in Nederland terecht voor een PCR test met reiscertificaat. Bekijk de testlocaties  en reserveer je afspraak in onze online boekingstool

Kosten

De kosten voor een test inclusief een certificaat zijn EUR 89,- per persoon. Dit bedrag betaal je vooraf in onze planningstool.

Hoe werkt de PCR test in de kliniek?

Je maakt een afspraak voor een test via onze planningstool. Onze arts of verpleegkundige zal materiaal bij je afnemen. Het materiaal wordt in ons laboratorium onderzocht. Je ontvangt altijd de uitslag en de COVID-19 PCR verklaring op dezelfde dag rond 23:00 uur. De verklaring wordt door onze arts opgesteld. Bij vragen neem je contact op via info@coronalab.eu.