PCR test voor reizen naar Vietnam

Ga je op reis naar Vietnam en wil je weten welke corona maatregelen er gelden? Hier vind je meer informatie over de COVID-19 test die wordt aanbevolen voor Vietnam. Er kunnen specifieke eisen van toepassing zijn zoals de geldigheid van de verklaring. Je dient hier zelf goed naar te kijken. Je kunt de uitslag inclusief reiscertificaat nog dezelfde dag opvragen. Wanneer de uitslag klaar staat in onze beveiligde omgeving krijg je van ons bericht.

Geldigheid

Een medische verklaring die niet ouder is dan 3-5 dagen om binnen te komen en quarantaine te vermijden.

Welke test heb ik nodig om naar Vietnam te reizen?

Hiervoor kiest u een PCR test. Deze dient max 3-5 dagen voor vertrek te zijn afgegeven.

Wanneer ontvang ik de uitslag?

Dezelfde dag, rond 22:00 ’s avonds is deze op te vragen (mits in de ochtend getest).

Kan ik telefonisch een afspraak maken?

Nee, dat is niet mogelijk, gebruik hiervoor onze agenda. Wij hebben namelijk persoonlijke gegevens nodig om het certificaat volledig te maken.

Op welke dagen en tijden kan ik bij jullie terecht?

Maandag t/m zaterdag tussen 08:30/09:00 en 12:00.

Kan ik voor meerdere mensen een afspraak inplannen?

Ja, je kunt gezinsleden toevoegen in onze online planningstool.

N

Test door ISO gecertificeerd en RIVM gevalideerd lab voor COVID-19 PCR testen.

N

COVID-19 PCR certificaat die breed wordt geaccepteerd. Veel testlocaties in Nederland! 

N

In ochtend getest voor 11.30 uur? Uitslag dezelfde dag rond 22.00 uur.

Coronatest voor Vietnam

Voor Vietnam is een COVID-19 PCR test met serologische test nodig. De verklaring die niet ouder is dan 3-5 dagen om het land binnen te komen.

De situatie omtrent de coronatest voor Vietnam verandert per dag. Een actueel overzicht met alle eisen die een land stelt aan de coronatesten vindt u op de pagina van de International Air Transport Association (IATA). Deze organisatie houdt hier een overzicht bij van alle landen.

COVID-19 PCR test met prioriteit

Verschillende landen hebben een COVID-19 testen verplicht gesteld voor mensen die het land willen binnenkomen. Coronalab helpt reizigers met het aanbieden van COVID-19 testen die we met prioriteit analyseren. Hierdoor heb je altijd dezelfde dag de uitslag.

Hoe onze zorgprofessionals werken

Onze arts of verpleegkundige neemt wat slijm af middels een keel-en neusswab. Ons laboratorium analyseert het materiaal. De arts controleert de resultaten en maakt een certificaat dat jouw COVID-19 PCR status bevestigt. 

Wat is een coronatest?

Aan de hand van een coronatest bepalen we of je op dit moment het coronavirus bij je draagt. In landen met een inreisbeperking is dat nodig om verplichte quarantaine te vermijden. Er zijn verschillende manieren van testen. Voor reizen is de PCR-test vereist. Aan de hand van deze test bepalen we of het virus zich in de keel- of neusholte bevindt.

Voordat je op reis kunt moet je een negatieve PCR-test met medische gezondheidsverklaring kunnen overleggen. In sommige gevallen moet je deze al van tevoren opsturen.

Over Coronalab

Coronalab (Microbe&Lab) beschikt over een ISO gecertificeerd laboratorium op het Science park in Amsterdam. Ons laboratorium is goedgekeurd door het RIVM voor COVID-19 PCR testen.

Experts in infectieziekten

Ons bedrijf wordt geleid door een Arts-Microbioloog. Samen met een team van wetenschappers op het gebied van medische microbiologie en infectieziekten doen we veel onderzoek naar infectieziekten en we ontwikkelen, certificeren en produceren onze eigen CE-IVD gemarkeerde testen. Deze valideren en implementeren we in ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van gecertificeerde medische testen.

Snel resultaat nodig?

Bij ons kun je altijd dezelfde dag de uitslag van je test opvragen. Wanneer deze klaarstaat krijg je van ons een mail. Meestal ontvang je dit rond 23.00 uur, dit kan ook eerder zijn. Het certificaat wordt getekend door één van onze artsen.

Locaties

Je kan op diverse Coronalab.eu locaties in Nederland terecht voor een PCR test met reiscertificaat. Bekijk de testlocaties  en reserveer je afspraak in onze online boekingstool.

Kosten

De kosten voor een test inclusief een certificaat zijn EUR 69,- per persoon. Dit bedrag betaal je vooraf in onze planningstool.

Hoe werkt de PCR test in de kliniek?

Je maakt een afspraak voor een test via onze planningstool. Onze arts of verpleegkundige zal materiaal bij je afnemen. Het materiaal wordt in ons laboratorium onderzocht. Je kunt altijd de uitslag en de COVID-19 PCR verklaring op dezelfde dag rond 23:00 uur opvragen. De verklaring wordt door onze arts opgesteld. Bij vragen neem je contact op via info@coronalab.eu.