Steeds vaker zien we dat bedrijven onze goede naam willen gebruiken om zelf een vliegende start te maken. Dit doen ze door sterk vergelijkbare namen te gebruiken of ons concept online te kopiëren. Binnen Coronalab zien we dit als het grootste compliment dat je kunt krijgen. In plaats van ons in juridische zaken te verdiepen, besteden wij liever onze tijd aan het zo zorgvuldig mogelijk testen van mensen en het opsporen van besmettingen. Immers, door te testen kunnen we COVID-19 isoleren en daarmee het aantal besmettingen verminderen. We blijven wel alert op ontwikkelingen in de markt. Op het moment dat deze onze naam of de kwaliteit van onze producten kunnen schaden, zullen wij genoodzaakt zijn om in te grijpen.

Onderscheidend vermogen Coronalab.eu

Coronalab is een business unit van Microbe&Lab. Wij zijn een zelfstandig laboratorium in Amsterdam dat door het RIVM is gecertificeerd voor Sars-CoV-2 diagnostiek. Dat geeft ons het voordeel dat we het gehele proces kunnen begeleiden: we testen mensen, analyseren het materiaal en geven zelf (beveiligd) de uitslag. Microbe&Lab is voor en door de wetenschap opgericht. Dit heeft gezorgd voor een hoge kwaliteitseis naar onszelf. Sinds het begin van de Corona uitbraak in Nederland voeren wij coronatesten uit. We waren de eerste in Nederland die een internationaal reiscertificaat hebben vervaardigd. We staan voor u klaar met betrouwbare coronatesten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Ziet u misbruik van onze logo’s of naam of weet u niet zeker of u bij de juiste partij bent? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag.