Coronatest voor offshore medewerkers

Coronalab biedt betrouwbare COVID-19 testen aan voor uw offshore medewerkers. Door onze snelle service hebben we altijd dezelfde dag als de uitslag. Met onze COVID-19 testen helpen we u voorkomen dat er een medewerker met COVID-19 aan boord gaat. Zo kunt u een uitbraak voorkomen.

Waarom offshore medewerkers testen?

COVID-19 heeft een forse impact op organisaties. Als werkgever wilt u dat uw medewerkers zo veilig mogelijk kunnen werken. Het testen van uw medewerkers kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. U wilt immers geen corona uitbraak hebben op uw schip. Coronalab biedt een kwalitatief hoogwaardige COVID-19 PCR testen (PCR test is gevalideerd door het RIVM) en een snelle testprocedure.  Zo kunnen uw medewerkers snel bij ons terecht en hebben ze vaak dezelfde dag al de uitslag. Zo kunnen uw medewerkers veilig op pad.

Wanneer testen?

We doen deze test om te kijken of werknemers op dit moment een COVID-19 infectie hebben. Met onze COVID-19 testprocedure kunnen medewerkers ook zonder symptomen bij Coronalab terecht. Dit kan zowel voor ze aan boord gaan als nadat ze van boord gaan. Door onze snelle service weten uw medewerkers vaak binnen een dag al of ze een COVID-19 infectie hebben of niet.

Coronatest voor binnenvaart

Ook in de binnenvaart hebben veel bedrijven te maken met uitdagingen rondom het testen van personeel. Er moet getest worden wanneer medewerkers aan boord komen, of juist van boord af willen en naar huis gaan. Coronalab helpt bedrijven door met prioriteit te testen. Zo is er een snelle uitslag beschikbaar. Met het bijgeleverde certificaat kan uw personeel in veel gevallen verplichte quarantaine vermijden op bestemming. Let op: kijk altijd goed naar de geldende eisen in het land van aankomst/bestemming. Op onze reisadvies pagina leest u meer over de huidige regels. U bent zelf verantwoordelijk voor het naleven van op dat moment geldende regels.

Coronatest Rotterdam haven

Wilt u zich laten testen rondom de haven van Rotterdam? Wij hebben een testlocatie in Rotterdam om snel en effectief te kunnen testen. Ook is er de mogelijkheid om op locatie te testen.

ISO gecertificeerd

Microbe&Lab is ISO gecertificeerd. Alle testen worden door een BIG gecertificeerd arts gecontroleerd.

RIVM geaccrediteerd

Ons laboratorium is door het RIVM geaccrediteerd voor Sars-CoV-2 diagnostiek. 

Security en Privacy

Jouw persoonsgegevens worden conform geldende wet- en regelgeving zoals AVG verwerkt.

10 jaar ervaring

Microbe&Lab heeft meer dat 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van medische testen voor infectieziekten. 

Neem contact met ons op

AS | Contact zakelijk
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
AVG