Klachtenprocedure

Ons doel is het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit en vinden het belangrijk dat je tevreden bent over onze producten en dienstverlening. Als dat niet zo is, laat het ons weten. We doen dan onze best om een passende oplossing te bieden.

Hoe kun je een klacht indienen?

We adviseren om je klacht schriftelijk kenbaar te maken. Dit kan op twee manieren.

 1. Stuur een brief naar Coronalab.eu, p/a Paalbergweg 2-4, 1105 AG Amsterdam
 2. Per e-mail. Stuur je klacht naar info@coronalab.eu.

Hoe wordt jouw klacht afgehandeld?

Wij proberen de klacht binnen uiterlijk 7 dagen na ontvangst te beantwoorden. Mocht er toch meer tijd nodig zijn, dan laten wij dat zo snel mogelijk weten. Ook hoor je dan van ons hoelang wij denken hiervoor nodig te hebben.

Ben je het niet eens met het antwoord op je klacht?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je het niet eens bent met het antwoord wat wij geven op jouw klacht. Als dat het geval is, dan heb je 6 weken om dit kenbaar te maken. Die doe je door ons schriftelijk (per brief of per e-mail) te laten weten dat je het er niet mee eens bent, en wat jij wel een passende oplossing vindt.

De brief kan je sturen naar:

Coronalab.eu
p/a Microbe&Lab
Paalbergweg 2-4
1105 AG Amsterdam

Zodra wij jouw bericht hebben ontvangen laten we je dit weten, samen met de termijn die wij nodig hebben om jouw klacht nogmaals in behandeling te nemen.

Ben je het niet eens met de uitkomst?

Alhoewel we dat natuurlijk niet hopen, kan het zijn dat je na deze procedure nog steeds niet tevreden bent over de afhandeling van jouw klacht. Het is dan verstandig om contact op te nemen met een van de volgende instanties:

 1. Geschillencommissie Thuiswinkel
  Postbus 90600
  2509 LP
  Den Haag
  www.sgc.nl
 2. Geschillencommissie via het Europees ODR Platform http://ec.europa.eu/consumers/odr/

N.B. Kunt je jouw klacht niet kwijt bij (een van de) bovenstaande geschilleninstanties of wilt je hier geen gebruik van maken, dan kunt je jouw klacht ook direct voorleggen aan een daartoe bevoegde rechter.