Thuis testen of je corona hebt gehad

Wil je vanuit huis testen of je het coronavirus hebt gehad? Dat kan met de Corona-Gehad test. De Corona-Gehad test is een serologische test. Een serologische test is er om te bepalen of je corona hebt gehad. Deze informatie kan meer rust en zekerheid geven. De test werkt optimaal vanaf ongeveer twee weken na de eerste dag dat je ziek bent geweest. Heb je in de afgelopen tijd klachten gehad en wil je weten of dit het coronavirus was? Met deze antistoffen test kun je dat vaststellen.

Hoe werkt het testen?

Test bestellen

Bestel de test eenvoudig, snel en anoniem online. Let op: bewaar uw code goed, deze heeft u nodig bij het opvragen van de uitslag!

Afname sample

Als de test via de post bij u binnen is gekomen, kunt u het sample afnemen. Bekijk dit filmpje voor instructies over de afname. Stuur het sample vervolgens aan ons retour.

Controle in lab

In ons RIVM gevalideerde en ISO gecertificeerde lab wordt uw sample getest op de aanwezigheid van SARS-CoV-2 antistoffen. De arts maakt hieruit uw COVID-19 status op.

Anonieme uitslag

Binnen 48 uur na ontvangst van uw retourbox kunt u de uitslag online in een beveiligde en anonieme omgeving opvragen. 

Hoe wordt de antistoffen test afgenomen?

In het onderstaande filmpje kunt u zien hoe de serologische thuistest werkt.
Test door ISO gecertificeerd en RIVM gevalideerd lab voor COVID-19 testen.
Uitslag binnen 48 uur na ontvangst retourbox online beschikbaar.
Veilig en anoniem thuistesten.

Over de Corona-GEHAD test

Als je klachten hebt gehad gebruiken we een bloedtest. Dit doen we met een paar druppels bloed die je met een vingerprik zelf thuis afneemt. In het laboratorium onderzoeken we of je antistoffen hebt aangemaakt tegen SARS-CoV-2. Zo kunnen we zien of je het virus al hebt gehad.  Om deze test te bestellen moet je eerst de testwijzer volgen. De test kan je kan je zelf afnemen, of bij ons op locatie door een arts/verpleegkundige laten afnemen. Maak daarvoor een afspraak in onze bookingstool

€ 49,95

Veelgestelde vragen serologische test

Welke testen kan ik voor thuis bestellen?

De bloedtest of serologische test die bepaalt of je Corona hebt gehad kun je voor thuis bestellen. De test vind je hier.

PCR testen worden afgenomen door zorgprofessionals en zijn niet geschikt voor thuis gebruik.

Waarom zou ik een test voor thuis kopen?

U kunt voor de seroligsche test ook terecht in onze kliniek, maar het kan voor u wellicht makkelijker en veiliger zijn om thuis het materiaal af te nemen. U krijgt dan onze zelfafnameset opgestuurd zodat u thuis de afname kunt doen. De set stuurt u naar ons terug. U hoeft deze alleen op de post te doen.

De daadwerkelijke test en analyse vinden plaats in het laboratorium. dat maakt onze test geen thuistest. Testen die thuis de uitslag geven zijn vooralsnog onbetrouwbaar en verboden.

Ons laboratorium is ISO gecertificeerd en deskundige medewerkers voeren de test uit. De arts-microbioloog controleert de uitslag en deelt die met jou via een beveiligde portal. 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als je jouw bestelling voor 22:30 hebt geplaatst, dan wordt jouw pakket dezelfde dag nog verzonden. Je krijgt bij de bestelling een track&trace code waarmee je het pakketje precies kunt volgen.

Volgens onze partner DHL is het erg druk. Het kan dus zijn dat het iets langer duurt voordat je de test in huis hebt. We proberen alles zo spoedig mogelijk te versturen. Mochten er vragen zijn neem dan contact met ons op.

Kan ik de test retourneren?

Als de producten niet aan jouw verwachtingen voldoen, kun je ze binnen 7 werkdagen, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Alle retour zendingen dienen vooraf schriftelijk aan ons kenbaar gemaakt te worden. Dit mag via e-mail. Je dient jouw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Coronalab.eu hebt gedaan. Dit om eventuele fraude met terugbetalingen te voorkomen.

Stappen retourzending:

  1. Stuur een mail naar info@coronalab.eu en vermeld daarbij wat je wil retour zenden en jouw ordernummer.
  2. Je ontvangt via de mail een retourformulier.
  3. Vul het retourformulier in, print het uit en stuur het mee met de retourzending.
  4. Let op! Je bent zelf verantwoordelijk, dat het artikel intact, ongebruikt en in originele verpakking aankomt.

Bekijk onze algemene voorwaarden voor meer informatie. 

Wanneer krijg ik de uitslag?

We streven ernaar om iedereen binnen 2 werkdagen na ontvangst op ons laboratorium een uitslag te geven, maar we zijn onder andere afhankelijk van de snelheid van PostNL. 

Zodra je test is ontvangen op ons laboratorium is de voortgang te volgen op onze website met je unieke code. Bewaar die dus goed!

Ben ik immuun als mijn serologische test positief is?

Vooralsnog is het niet 100% duidelijk of mensen die SARS-CoV-2 hebben gehad ook immuun zijn. We adviseren mensen dan ook gewoon om zich te houden aan te geldende maatregelen van het RIVM.