Onze testen

We bieden twee laboratoriumtesten aan die je vanuit huis kunt bestellen. De Corona-Gehad test is niet voor iedereen geschikt. De test hebben we voor een specifieke doelgroep gevalideerd en geeft voor deze doelgroep een betrouwbare uitslag. Voor je de test kunt bestellen stellen we een aantal vragen.

Testwijzer


Uitslag

Vraag hier de uitslag van uw test op aan de hand van de code die u gekregen heeft.

Corona-NU? 

Een aantal landen kennen een verplichte PCR test als onderdeel van de reisbeperkingen. Bij ons kun je terecht voor een PCR testen en een COVID-19 verklaring in onze clinic in Amsterdam. Deze wordt verstrekt door ons reisgeneeskundig arts. Hiermee kun je reizen.

€ 149,95

Deze test is ook beschikbaar voor zorgprofessionals en bedrijven. De prijs is Eur 100,- ex. btw. Bekijk hiervoor onze pagina voor bedrijven. 

 

Corona-GEHAD?

Als je klachten hebt gehad gebruiken we een bloedtest. Dit doen we met een paar druppels bloed die je met een vingerprik zelf thuis afneemt. In het laboratorium onderzoeken we of je antistoffen hebt aangemaakt tegen SARS-CoV-2. Zo kunnen we zien of je het virus al hebt gehad. 

Om deze test te bestellen moet je eerst de testwijzer volgen. Deze kan je zelf afnemen of bij ons op locatie door een arts. 

€ 49,95