Over ons

Coronalab.eu is onderdeel van Microbe & Lab.

Microbe&Lab is een ISO gecertificeerd laboratorium op het Science park in Amsterdam. Ons laboratorium is door het RIVM gevalideerd als laboratorium voor SARS-CoV-2 diagnostiek.

Ons bedrijf wordt geleid door een Arts-Microbioloog. Samen met een team van wetenschappers op het gebied van medische microbiologie en infectieziekten doen we veel onderzoek naar infectieziekten en we ontwikkelen, certificeren en produceren onze eigen CE-IVD gemarkeerde testen. Deze valideren en implementeren we in ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van gecertificeerde medische testen. Deze wetenschappelijke kennis en ervaring gebruiken we ook voor www.coronalab.eu.

Science Park, Amsterdam

Team

Dr. Dries Budding

Dr. Dries Budding

CEO en Arts-Microbioloog

Dries is de oprichter van Microbe&Lab. Hij is arts-microbioloog en ondernemer. Dries is verantwoordelijk voor de strategie en management van het bedrijf en betrokken bij de coronadiagnostiek.

June van der Werf

June van der Werf

Managing Director

June heeft international business gestudeerd aan de Amsterdam School of International Business. Binnen Microbe&Lab is June verantwoordelijk voor het dagelijks management.

Patrick de Boer

Patrick de Boer

Adviseur

Patrick is ondernemer in health & medtech en mede-initiatiefnemer van coronalab.eu. Hij adviseert het team over diagnostiek en business development.

 

Nicolaas de Monchy

Nicolaas de Monchy

Jr. Sales en Marketing Expert

Nicolaas studeert commerciële economie en is mede verantwoordelijk voor de sales en marketing binnen Coronalab.