PCR test Almere

Een PCR test in Almere laten afnemen? Coronalab.eu is gespecialiseerd in het afnemen van coronatesten. Testen bij coronalab.eu zijn inclusief gezondheidsverklaring, die heb je nodig als je op reis gaat naar een land met een inreisbeperking. Dit doen landen om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt. Lees je vooraf goed in over de eisen van het land waar je naartoe wil reizen. Je kunt de uitslag van de afgenomen PCR-test in Almere samen met het reiscertificaat altijd dezelfde dag nog opvragen. Je krijgt een mail van ons wanneer de uitslag klaar staat.

Plan direct je afspraak in voor een PCR test in Almere

Via onze boekingstool kun je meteen een afspraak maken bij onze kliniek in Almere. Vaak kun je nog dezelfde dag terecht. Je kunt altijd dezelfde dag de uitslag opvragen. Wanneer je testresultaat klaar staat in de beveiligde omgeving krijg je van ons een mail. Vergeet niet je ID-kaart of paspoort mee te nemen naar de kliniek. Een rijbewijs is niet voldoende.

Coronalab PCR test

69,00

  Incl. gratis reiscertificaat
  Altijd dezelfde dag uitslag
  Geanalyseerd in eigen lab

PCR test | €69 incl. certificaat

Testlocatie Almere

Coronalab.eu heeft ook een testlocatie in Almere. Maak direct een afspraak in onze boekingstool. Op al onze locaties kun je terecht voor alle testen. Dat zijn: PCR test, antistoffentest, sneltest en onze combinatietesten.

Waarom Coronalab Almere?

10 jaar ervaring

Microbe&Lab heeft meer dat 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van medische testen voor infectieziekten

Eigen laboratorium

Coronalab heeft een eigen RIVM geaccrediteerd laboratorium waar elke test gecontroleerd wordt door getraind personeel

Reiscertificaat

Bij onze PCR test krijg je altijd een gratis reiscertificaat bij een negatieve test, geschikt voor internationale reizen

Dezelfde dag uitslag

Je kunt de uitslag van jouw PCR test altijd dezelfde dag opvragen. Je krijg een mail wanneer dit klaarstaat, uiterlijk voor 23:00 uur.

Zo werkt de PCR test bij Coronalab Almere

Je maakt een afspraak voor een test via onze planningstool. Je komt op het afgesproken moment naar de kliniek in Almere. Getraind personeel zal met een swab materiaal bij je afnemen. Het materiaal wordt in ons laboratorium onderzocht. De uitslag kun je nog dezelfde dag opvragen! Geen Corona? Dan wordt de verklaring door onze arts opgesteld en kun je deze via beveiligde omgeving downloaden. Vragen? mail onze helpdesk op info@coronalab.eu.

Snel resultaat nodig?

Je laten testen op corona met snel resultaat? Na het afnemen van een coronatest in Almere kun je bij ons altijd dezelfde dag de uitslag van je test opvragen. Meestal is je dat rond 23.00 uur, dit kan ook eerder zijn. We sturen je een mail wanneer de uitslag klaar staat. In onze beveiligde omgeving kun je ook gelijk het certificaat downloaden. Deze wordt getekend door één van onze artsen.

Heb je nog sneller de uitslag nodig? Bij onze locatie in Almere kun je ook een sneltest afnemen. Lees hier alles over het nemen van een sneltest in Almere.

Reviews Coronalab Almere

jordyenmanon van Rhee

Echt top!

Vorig jaar hebben we echt een traumatische ervaring over gehouden aan het moeten doen van een test voor de vakantie. Vrienden kregen 3 uur voor vertrek pas de uitslag. Je test bij dit bedrijf laten doen is echt elke euro waard! Wij hadden vanmorgen om 8.15 uur de test gedaan en om 15.15 uur hadden we de uitslag al binnen. Echt super snelle service!

Daarnaast werd er erg hygiënisch gewerkt, dat laat bij andere bedrijven ook nog wel eens de wensen over..

Al met al top dus!

Gee Sean

The testing centre in Almere was really helpful. Very friendly staff and results are quick. Highly recommended Covid testing centre especially for travellers

Experts in infectieziekten

Ons bedrijf wordt geleid door een Arts-Microbioloog. Samen met een team van wetenschappers op het gebied van medische microbiologie en infectieziekten doen we veel onderzoek naar infectieziekten en we ontwikkelen, certificeren en produceren onze eigen CE-IVD gemarkeerde testen. Deze valideren en implementeren we in ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten.

Naast het afnemen van een PCR test in Almere kun je ook op diverse andere Coronalab.eu locaties in Nederland terecht voor een PCR test met reiscertificaat. Bekijk de testlocaties  en reserveer je afspraak in onze online boekingstool

Veelgestelde vragen over de PCR test in Almere

Hoe werkt de PCR test in Almere?

Tijdens de PCR test in Almere wordt er materiaal afgenomen met een keel en neus swab. Om materiaal af te kunnen afnemen wordt er een wattenstaafje gebruikt. Het afgenomen materiaal slaan we op. In ons lab in Almere wordt het materiaal dezelfde dag getest. Zo bepalen we of je op dit moment het virus bij je draagt.

Als het coronavirus niet bij je is vastgesteld, en je dus negatief getest hebt op COVID-19, krijg je van ons een medische verklaring die je kunt gebruiken om te reizen naar het land van bestemming. Dit document moet je meenemen tijdens je reis. In sommige gevallen moet je het voor aankomst al uploaden op een speciale website. Bekijk onze landenlijst op de reisadvies pagina om alle bestemming specifieke eisen te bekijken.

Wat gebeurt er als ik Corona blijk te hebben?

Als uit de test blijkt dat je het virus op dit moment bij je draagt, dan zul je volgens de RIVM richtlijnen in quarantaine moeten. Je kunt dan helaas niet op reis naar het land van bestemming en we kunnen geen gezondheidsverklaring voor je opstellen.

Wat kost de PCR test in Almere?

De kosten voor een PCR test inclusief certficaat zijn €69,00 per persoon. Je betaalt het bedrag vooraf tijdens je boeking in onze boekingstool. In onze tool kun je direct voor meerdere gezinsleden tegelijk plannen.

Hoe lang is het gratis reiscertificaat geldig?

Dat verschilt per land. Sommige landen hanteren 24 uur, anderen 48 uur of meer. Het is dus belangrijk om dit goed te controleren. Let hierbij ook op of het gaat om het aantal uur vóór vertrek of vóór aankomst. In het laatste geval moet je namelijk ook nog rekening houden met de reistijd. Controleer dit dus goed.

Meer informatie kun je vinden op onze reisadvies pagina. Daar proberen we altijd een zo actueel mogelijk beeld te geven van de geldende regels rondom inreizen. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor de afname van de juiste test. Kom je er niet uit? Stuur ons gerust een bericht op info@coronalab.eu.

Wanneer krijg ik de uitslag van mijn PCR test in Almere?

Omdat voor veel bestemmingen de geldigheidsduur van een test beperkt is tot enkele dagen of zelfs enkele uren, kun je na afname van een PCR test in Almere dezelfde dag nog de uitslag opvragen. Meestal komt de uitslag binnen rond 22:00 uur. We sturen je een mail wanneer de uitslag klaarstaat.

Wat is een PCR test?

Aan de hand van de afgenomen PCR test in Almere bepalen we of je op dit moment het coronavirus bij je draagt. In landen met een inreisbeperking is dat nodig om verplichte quarantaine te vermijden. Er zijn verschillende manieren van testen. Voor reizen is meestal de PCR test vereist, in enkele gevallen volstaat een sneltest. Aan de hand van deze test bepalen we of het virus zich in de keel- of neusholte bevindt.

Voordat je op reis kunt moet je een negatieve PCR test met medische gezondheidsverklaring kunnen overleggen. In sommige gevallen moet je deze al van tevoren opsturen.

Belangrijke bronnen om te raadplegen

De website van het RIVM geeft veel informatie over COVID-19. Daarnaast kun je de website van de overheid van het land van bestemming raadplegen. Actuele informatie over de situatie per land vind je op de websites van de overheid, het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering, IATA en die van je reisorganisatie en/of luchtvaartmaatschappij. Ook geeft de ANWB veel informatie.