PCR test Zwolle

Een PCR-test in Zwolle afnemen? Bij Coronalab.eu zijn we gespecialiseerd in het afnemen van coronatesten. In tegenstelling tot de meeste aanbieders heeft Coronalab.eu de beschikking over een eigen lab waar de testen worden geanalyseerd en gecontroleerd door een arts. Ons laboratorium is door het RIVM gevalideerd als laboratorium voor SARS-CoV-2 diagnostiek. Je krijgt bij een negatieve uitslag van de test gratis een medische verklaring. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken op reis naar het buitenland te gaan. Je kunt bij ons vaak dezelfde of de volgende dag al terecht voor het afnemen van een coronatest in Zwolle.

Onze testlocatie in Zwolle zit aan de Amperestraat 24. Vergeet niet om je paspoort of ID mee te nemen naar je afspraak. Je kunt tot 24 uur voor aanvang van je test kosteloos annuleren. Let op, je kunt alleen op afspraak getest worden.

Handige informatie voor de coronatest in Zwolle:

  • Adres: Amperestraat 24, 8013 PV Zwolle.
  • Kosten: €69,- per test.
  • Uitslag PCR-test: Dezelfde dag als de test is afgenomen.
  • Niet vergeten: Je paspoort of ID kaart.
  • Annuleren: Gratis tot 24 uur voor aanvang van de test.

Zwolle

Amperestraat 24
8013 PV Zwolle

info@coronalab.eu

Open van

Maandag t/m zaterdag
08.00 – 12.30 uur

Zondag: 10.00 – 13.00 uur

Beschikbare tests

 PCR
 Antistoffen/serologie
 Boekingscodes
 Sneltest

Onze testlocatie in Zwolle

Onze testkliniek in Zwolle is goed te bereiken met de auto, fiets en bus. Voor de deur zijn parkeerplekken beschikbaar. Mocht je geen klachten hebben dan kun je de bus nemen. Stap dan uit bij halte Zwolle, Oldeneelallee. Vanaf daar is het nog 2 minuten lopen naar onze kliniek.

Boek eenvoudig een afspraak in onze teststraat in Zwolle

Wil je gelijk een afspraak maken voor het afnemen van een coronatest? Maak gemakkelijk via onze boekingstool een afspraak bij onze teststraat in Zwolle. Kies het type test dat je wil afnemen, vul je eigen gegevens en en die van eventuele andere gezinsleden die ook een PCR-test willen afnemen en kies je gewenste locatie en tijd. Je kunt gemakkelijk online betalen en krijgt de bevestiging in de mail. 

PCR-test voor reizen in Zwolle afnemen?

Omdat sommige landen ons land zien als een verhoogd risico als gaat om import van het virus, is een gezondheidsverklaring benodigd. Hiermee wil een land voorkomen dat het virus zich onnodig verder verspreidt onder de bevolking. Je moet in deze landen dan een gezondheidsverklaring kunnen overleggen om verplichte quarantaine in het land van bestemming te voorkomen. Dit bestaat uit een verklaring van een arts waarin staat dat je het virus op dit moment niet hebt.

Dit stellen we vast aan de hand van de afgenomen PCR test in Zwolle. Als het coronavirus niet bij je is vastgesteld, en je dus negatief getest hebt op COVID-19, krijg je van ons een medische verklaring die je kunt gebruiken om te reizen naar het land van bestemming. Dit document moet je meenemen tijdens je reis. In sommige gevallen moet je het voor aankomst al uploaden op een speciale website. Bekijk onze landenlijst op de reisadvies pagina om alle bestemming specifieke eisen te bekijken.

Wanneer krijg ik de uitslag van de PCR-test in Zwolle?

Omdat voor veel bestemmingen de geldigheidsduur van een test beperkt is tot enkele dagen of zelfs enkele uren, kun je na afname van de coronatest in Zwolle de uitslag nog dezelfde dag opvragen. Meestal komt de uitslag binnen rond 22:00 uur. Je krijgt een mail wanneer de uitslag klaarstaat in onze beveiligde omgeving. Als je negatief bent getest kun je daar ook gelijk de gezondheidsverklaring downloaden. Het certificaat wordt getekend door één van onze artsen.

Wat als ik positief test?

Als uit de test blijkt dat je het virus op dit moment bij je draagt, dan zul je volgens de RIVM richtlijnen in quarantaine moeten. Je kunt dan helaas niet op reis naar het land van bestemming en we kunnen geen gezondheidsverklaring voor je opstellen. Blijf dan thuis en volg de isolatie regels van de overheid. 

PCR test

69,00

  Incl. gratis reiscertificaat
  Altijd dezelfde dag uitslag
  Geanalyseerd in eigen lab

Hoe werkt de PCR test in de kliniek?

Je maakt een afspraak voor een test via onze planningstool. Onze arts of verpleegkundige zal materiaal bij je afnemen. Het materiaal wordt in ons laboratorium onderzocht. Je kunt altijd de uitslag en de COVID-19 PCR verklaring op dezelfde dag rond 23:00 uur opvragen. De verklaring wordt door onze arts opgesteld. Bij vragen neem je contact op via info@coronalab.eu.

Over Coronalab

Coronalab, onderdeel van Microbe&Lab, beschikt over een ISO gecertificeerd laboratorium op het Science park in Amsterdam. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van gecertificeerde medische testen. Ons laboratorium is goedgekeurd door het RIVM voor COVID-19 PCR testen.

Experts in infectieziekten

Ons bedrijf wordt geleid door een Arts-Microbioloog. Samen met een team van wetenschappers op het gebied van medische microbiologie en infectieziekten doen we veel onderzoek naar infectieziekten en we ontwikkelen, certificeren en produceren onze eigen CE-IVD gemarkeerde testen. Deze valideren en implementeren we in ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten.

Een PCR-test of sneltest afnemen?

Welke test het beste voor jouw situatie is hangt af van de reden van het testen. Wanneer je symptomen hebt van het coronavirus en je wil weten of je besmet bent is een sneltest een snelle manier om dit te bekijken. Wanneer je een covid test nodig hebt om te reizen is vaak de PCR-test verplicht gesteld. Tegenwoordig is voor sommige landen een sneltest echter ook al voldoende. Controleer van tevoren daarom altijd goed wat de eisen zijn van het betreffende land omtrent de test. Zowel de sneltest als PCR-test kun je bij onze testlocatie in Zwolle laten afnemen.

Wat kost een Covid test afnemen in Zwolle?

De kosten voor een pcr-test in Zwolle inclusief een certificaat zijn EUR 69,- per persoon. Dit bedrag betaal je vooraf bij het maken van de afspraak. Dat kan gemakkelijk en veilig van iDeal, Bancontact of Creditcard.

Belangrijke bronnen

De website van het RIVM geeft veel informatie over COVID-19. Daarnaast kun je de website van de overheid van het land van bestemming raadplegen. Actuele informatie over de situatie per land vind je op de websites van de overheid, het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering, IATA en die van je reisorganisatie en/of luchtvaartmaatschappij. Ook geeft de ANWB veel informatie.

Rijksoverheid reisadvies

We raden u altijd goed aan om te kijken naar het reisadvies dat wordt gegeven door de Nederlandse overheid. Zorg er tevens voor dat je de informatie van je reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij volgt. Zij zullen je op de hoogte brengen van specifieke eisen die mogelijk worden gesteld. Verder adviseren we je ook goed te kijken naar de reisinformatie en stand van zaken van je reisbestemming.