PCR test voor reizigers

Coronalab biedt een COVID-19 PCR test en PCR certificaat voor reizigers. Wij zijn een RIVM gevalideerd laboratorium voor COVID-19 PCR testen en hebben al veel reizigers voor >50 landen geholpen met een PCR test en reisverklaring.

Maak nu een afspraak via onze online tool. Je krijgt per mail een bevestiging van de afspraak.

N

PCR test door ISO gecertificeerd en RIVM gevalideerd lab voor COVID-19 PCR testen.

N

COVID-19 PCR certificaat die breed wordt geaccepteerd. Veel testlocaties in Nederland! 

N

Uitslag dezelfde dag rond 22.00 uur!

Rijksoverheid reisadvies

We raden u altijd goed aan om te kijken naar het reisadvies dat wordt gegeven door de Nederlandse overheid. Zorg er tevens voor dat je de informatie van je reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij volgt. Zij zullen je op de hoogte brengen van specifieke eisen die mogelijk worden gesteld. Verder adviseren we je ook goed te kijken naar de reisinformatie en stand van zaken van je reisbestemming.

Belangrijke bronnen

De website van het RIVM geeft veel informatie over COVID-19. Daarnaast kun je de website van de overheid van het land van bestemming raadplegen. Actuele informatie over de situatie per land vind je op de websites van de overheid, het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering, IATA en die van je reisorganisatie en/of luchtvaartmaatschappij. Ook geeft de ANWB veel informatie.

Landen met PCR test

Hieronder vind je een lijst van landen met de PCR-test als onderdeel van de inreisbeperking.

Let op: de situatie verandert per dag. Er kunnen afwijkingen zijn en je bent zelf verantwoordelijk om de inreisbeperkingen voor het land van bestemming te controleren met de lokale autoriteiten en de reisorganisatie.

Disclaimer: onze informatie wordt continu bijgewerkt. Informatie over de COVID-19-crisis verschilt per land en specifieke gebied en is onderhevig aan veranderingen. We geven daarom geen garanties dat de informatie op deze pagina altijd up-to-date is.

Plan direct online
op locatie Amsterdam

Test voor bedrijf of onderwijs? 

De tool hieronder is uitsluitend voor reistests. Bedrijven en onderwijs kiezen voor planningstool voor bedrijven.

Laden...

Testlocaties reizigers

Zelfde dag uitslag (indien test in de ochtend*)

* Tijden in de ochtend kunnen per locatie verschillen. Kijk hier goed naar.

COVID-19 PCR test met prioriteit

Verschillende landen hebben een COVID-19 test (PCR) verplicht gesteld voor mensen die het land willen binnenkomen. Coronalab helpt reizigers met het aanbieden van COVID-19 PCR testen die we met prioriteit analyseren. Hierdoor heeft u dezelfde dag de uitslag.

Hoe onze arts werkt

Onze arts neemt wat slijm af middels een swab (we passen de test toe die voor het land benodigd is, sommige landen eisen een andere test). Ons laboratorium analyseert uw materiaal. De arts controleert de resultaten en maakt een certificaat dat uw COVID-19 PCR status bevestigt. Dit certificaat wordt via beveiligd e-mail persoonlijk toegestuurd.

Belangrijk: blijf thuis als u klachten heeft of als u de afgelopen 2 weken klachten heeft gehad. Als u klachten hebt, laat u testen bij de GGD.

Over Coronalab

Coronalab (Microbe&Lab) beschikt over een ISO gecertificeerd laboratorium op het Science park in Amsterdam. Ons laboratorium is goedgekeurd door het RIVM voor COVID-19 PCR testen.

Experts in infectieziekten

Ons bedrijf wordt geleid door een Arts-Microbioloog. Samen met een team van wetenschappers op het gebied van medische microbiologie en infectieziekten doen we veel onderzoek naar infectieziekten en we ontwikkelen, certificeren en produceren onze eigen CE-IVD gemarkeerde testen. Deze valideren en implementeren we in ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van gecertificeerde medische testen.

Zelfde dag uitslag

Snel resultaat nodig? Je kunt bij ons in de ochtend terecht en hebt dezelfde dag om 22.00 uur de uitslag met het COVID-19 PCR certificaat getekend door een van onze artsen.

Locatie travel clinic

Onze travel clinic voor reizigers bevindt zich op het Science Park 106 in Amsterdam. Je kunt ook terecht bij een van onze partner locaties in Nederland. Die zijn hier te vinden.

Kosten

De kosten voor een PCR test inclusief een certificaat zijn Eur 149,95 per persoon. Dit bedrag kan per pin worden voldaan. Voor kinderen onder de 18 jaar betaal je per kind 25% minder.

Hoe werkt het testen?

U maakt een afspraak voor een test via onze planningstool. Onze arts zal materiaal bij u afnemen. Het materiaal wordt in ons laboratorium onderzocht. U krijgt de uitslag en de COVID-19 PCR verklaring dezelfde dag rond 22:00 uur. Onze arts verstrekt deze verklaring. Bij vragen neem contact op via info@coronalab.eu.