fbpx

Vanaf vandaag kunnen mensen op maandag, woensdag en vrijdag bij onze test clinic in Amsterdam terecht voor een COVID-19 antistoffentest. De test wordt middels een vingerprik door een arts afgenomen. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen aan onze arts.

Naast de PCR test (Corona-NU) die we momenteel aanbieden voor o.a. reizigers kunnen mensen nu ook bij ons terecht voor een antistoffentest. Hiermee kun je zien of je antistoffen hebt tegen COVID-19. Hiervoor nemen we paar druppels bloed af middels een vingerprik. Vervolgens onderzoeken we in ons laboratorium of je (IgG) antistoffen hebt aangemaakt tegen COVID-19. We maken gebruik van een betrouwbare ELISA test. De test wordt aangeboden voor Eur 49,95.

De test is enkel om te zien of je het virus hebt gehad. Je moet minimaal 2 weken geleden voor het laatst klachten hebben gehad. Mensen die momenteel klachten ervaren verwijzen we naar de GGD. Die kunnen testen of je op dit moment het virus hebt.

Als je wit reizen en je hebt een COVID-19 PCR test nodig kun je ook bij ons terecht. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen via travel@coronalab.eu. De PCR test voor reizigers bieden we aan voor Eur 149,95.