fbpx

Bij Coronalab zien we steeds meer interesse in het op locatie preventief – bijvoorbeeld wekelijks – testen van medewerkers op COVID-19. Vooral voor personeel dat werkzaam is in winkels en bedrijven die voorzien in eerste levensbehoeften, is het regelmatig testen op corona van essentieel belang. Er zijn ook beroepen waar geen anderhalf meter afstand kan worden gehouden.

Gemiddeld zien we ondanks dat we mensen zonder klachten testen een gemiddeld percentage van 1 a 2 % positief op Corona per testronde.

Niet alleen biedt het op locatie screenen van personeel een veilige werkomgeving voor personeel en klanten, ook zorgt de screening dat het bedrijf te allen tijde operationeel kan blijven. Positief geteste werknemers worden snel getraceerd en kunnen op deze manier snel geïsoleerd worden.

Coronalab kijkt graag met bedrijven mee naar de specifieke wensen en mogelijkheden, om in overleg een zo goed mogelijk testbeleid samen te stellen. Onze arts komt op locatie langs en door ons eigen gecertificeerde laboratorium in Amsterdam zijn we snel en zeer wendbaar.

Heeft u vragen? Neem HIER contact met ons op.